Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

                                                                         

Το  http://www.tountasflowers.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω του  διαδικτύου  προϊόντων που εδρεύει στην Αθήνα, N.Δημητρακοπούλου 83 Τ.Κ 11741,  (ΑΦΜ: 109816383 / Δ.Ο.Υ: Α ΑΘΗΝΩΝ)

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Ο  ιστότοπος   http://www.tountasflowers.gr  διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο σύνολο . Τυχόν παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών της επιχείρησης με οποιονδήποτε τρόπο, επισύρει τις ευθύνες και ποινές που ορίζει ο νόμος. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που αναρτάται από το ανθοπωλείο  FLOWER CENTER TOYNTAS ,  εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα,  υπηρεσίες, προϊόντα  είναι  πνευματική ιδιοκτησία του ανθοπωλείου μας, και προστατεύονται από τις  διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού  και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται κάθε  αντιγραφή, αναλογική ή και ψηφιακή, μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταπώληση, μεταποίηση, μεταφορά, αντιγραφή, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα  του περιεχομένου του διαδικτυακού  τόπου.  Τυχούσα  αναπαραγωγή,  ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς δεν επιτρέπεται μόνο εφ όσον έχει γραπτή άδεια της επιχείρησης μας FLOWER CENTER TOYNTAS . Τα λογότυπα ονόματα εικόνες και διακριτικά που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το εμπορικό σήμα  FLOWER CENTER TOYNTAS  ή τρίτους και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του FLOWER CENTER TOYNTAS  ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους  νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα μπορεί  κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Ως εκ τούτου σημαίνει ότι

 

  • Απαγορεύετε η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του ιστότοπου  www.tountasflowers.gr  με οποιονδήποτε τρόπο, όπως ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 και Νόμο 3057/2002 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα

Κάθε χρήση της σελίδας  www.tountasflowers.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή  με τους όρους αυτούς.

 

 

Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται στην  ιστοσελίδα  περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις. Το  FLOWER CENTER TOYNTAS  έχει  το δικαίωμα  αλλαγής  των τιμών που αναγράφονται  στα προϊόντα του Site του.  Δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στην ιστοσελίδα κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Επισκεπτόμενοι  την ιστοσελίδα μας  πιθανόν να σας ζητηθούν προσωπικά  στοιχεία όπως ( όνομα –επώνυμο- επάγγελμα- διεύθυνση- ηλεκτρονική διεύθυνση) έτσι δυνάμεθα οι υπηρεσίες που παρέχουμε  να είναι καλύτερες. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην ιστοσελίδα μας αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας  αποκλειστικά  και μόνον  για αυτές. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (εκτός  όπου προβλέπεται από το νόμο για τις αρμόδιες και μόνο αρχές). Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και έχει τα παρακάτω δικαιώματα:  

  • Nα αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα έχουμε συλλέξει, για ποιόν σκοπό τα έχουμε συλλέξει και για πόσο χρόνο θα τα διατηρήσουμε.
  • Nα μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με εσάς ή ακόμη να συμπληρώσουμε επιπλέον πληροφορίες για εσάς.
  • Nα μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας
  • Nα μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.
  • Nα μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

    Όροι χρήσης

                  Οι χρήστες των ιστοσελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματος www.tountasflowers.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του      FLOWER CENTER TOYNTAS, για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με  e-mail  ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου περιεχομένου. Κάθε τέτοια πράξη αποτελεί παραβίαση του απορρήτου τρίτων, εκφράζει εμπάθεια, ή διακρίσεις και δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να μεταδοθεί. Δεν επιτρέπεται να παραβιάζει κάθε εμπορικό σήμα,  πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής και να παρενοχλεί τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιηθεί για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

  • Το   FLOWER CENTER TOYNTAS   έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Το FLOWER CENTER TOYNTAS  αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες  για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων και τιμών προϊόντων  δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.