Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Όροι Παραγγελιών

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ LOCKDOWN  ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΑΠΟ  11.00-19.00  ΧΩΡΙΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΗ  ΩΡΑΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 12.00-17.00  ΕΑΝ  Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ  Η  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  ΜΙΑ (1) HΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

 

Παραδόσεις


Παραδόσεις   λουλουδιών -φυτών  στην Αθήνα  γίνονται από  Δευτέρα έως  Σάββατο  από τις ( 11.00 έως τις 21.00). Αν η ονομαστική εορτή  είναι  Κυριακή , οι παραδόσεις  γίνονται  κανονικά.  Επίσης, Κυριακές  μπορούμε να παραδώσουμε  κατόπιν συνεννοήσεως  με τον πελάτη
Οι παραδόσεις λουλουδιών-φυτών   εκτελούνται  σε  δυο ( 2 ) ζώνες   μέσα στην ημέρα.         


 Παραγγελίες που έχουν παραληφτεί  την  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  παραδίδονται   από  τις  (11.00 έως τις  16.00) . Παραγγελίες της  ΙΔΙΑΣ  ΜΕΡΑΣ   παραδίδονται  από τις   (14.00- έως τις 21.00)  . Για παραγγελίες εκτός  ωραρίου  γίνεται  ειδική συνεννόηση Για παραγγελίες με συγκεκριμένη  ώρα  παράδοσης  γίνονται ΜΟΝΟΝ σε  επικοινωνία με τον παραλήπτη .  Σε  μεγάλες εορτές  με έντονη  κίνηση  ενδέχεται  τα ως άνω  ωράρια να διαφέρουν.   

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας οι παραγγελίες πρέπει  να έχουν Όνομα-Επώνυμο-Διεύθυνση -Ταχ .Κώδικα - Τηλέφωνο   ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ    
Από τη στιγμή  της εντολής της  παραγγελίας  οι παραδόσεις  θα γίνονται  από 3- 6 ώρες και  εφ όσο πληρούνται οι ως άνω όροι .  Σε περίπτωση έκτακτων καιρικών συνθηκών  η  πολιτικών- κοινωνικών εκδηλώσεων  παραδόσεις θα γίνονται  το ταχύτερο  δυνατό.   Πριν την εκτέλεση της παραγγελίας γίνεται ΠΑΝΤΑ  επικοινωνία με τον παραλήπτη
Επικοινωνία  με τον παραλήπτη  Τηλεφωνικά


Παραλαμβάνοντας  την παραγγελία σας,  θα  επικοινωνήσουμε  με τον παραλήπτη για να κανονιστεί το χρονικό περιθώριο παράδοσης όπως αυτός το  επιθυμεί. Με διακριτικότητα δεν κάνουμε γνωστό  ποιος είναι ο εντολέας των λουλουδιών


Αν επιθυμία σας  είναι να μην επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη ,και ο παραλήπτης δεν βρεθεί τότε η παραγγελία επιστρέφετε στο κατάστημα και παραλαμβάνετε από Εσάς  η τον Παραλήπτη. 
Αν η παράδοση  είναι σε χώρους  εταιρικούς αλλά  απουσιάζει ο παραλήπτης και δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε  τότε θα παραλάβει  κάποιος από τον χώρο χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη. 

Αν ο εταιρικός χώρος έχει ρεσεψιόν τότε παραδίδουμε εκεί. Αν δεν είναι δυνατόν να παραληφτεί  από  ρεσεψιόν και ο παραλήπτης απουσιάζει τότε η παραγγελία επιστρέφει στο κατάστημα και παραλαμβάνετε από εσάς  η τον παραλήπτη   Αν  η παραγγελία αποτελείται από ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ  μπορείτε να την παραλάβετε  εντός  24 ωρών  από την επιστροφή της στο κατάστημα. 

Αν η παραγγελία σας είναι  ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ  ΦΥΤΟ   παραλαμβάνεται εντός τριών ημερών.  Αν είναι  ΦΥΤΟ  ΧΩΡΙΣ  ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ   παραλαμβάνετε  εντός 10 ημερών. 


Επανεκτέλεση  παραγγελίας


Εάν  επιθυμία σας  είναι η παραγγελία  να εκτελεστεί  ξανά  εντός  24  ωρών  τότε  επιβαρύνεστε  εκ  νέου  με  έξοδα  αποστολής .

Για παραγγελίες  που   έχουν  δωρεάν  αποστολή   επιβαρύνεστε  με έξοδα  αποστολής  10 ευρώ


Εάν  η παραγγελία  επιθυμείτε να εκτελεστεί   μετά  από  24  ώρες  και το προϊόν  είναι  ευάλωτο  ( λουλούδια –σύνθεση λουλουδιών –μπουκέτο )   και επιθυμείτε  να  αντικατασταθεί  με άλλο όμοιο του Ίσης  αξίας  προϊόν  τότε  επιβαρύνεστε με το ήμισυ της αξίας  του  συν  τα  έξοδα  αποστολής. 

Εάν  δεν  επιθυμείτε   την εκ  νέου  αποστολή του  προϊόντος και δεν θέλετε να παραλάβετε το προϊόν  εσείς, και μας το κάνετε γνωστό  μέσα σε 24 ώρες  τότε στην επόμενη  παραγγελία σας  θα έχετε  έκπτωση 30%   εάν αυτή γίνει  στο διάστημα  ενός  μηνός.

 

Μετά  την εντολή  και πληρωμή της παραγγελίας το  προϊόν  κατασκευάζετε  ή  δεσμεύεται  για  εσάς και  σας  ανήκει . Εμείς   αναλαμβάνουμε   την  ασφαλή  παράδοση του  όπου  εσείς  μας  έχετε  υποδείξει.


Προϊόντα

 

Κάποια από τα προϊόντα (φυτά, λουλούδια, φυτοδοχεία, υλικά, αμπαλάζ, λούτρινα), ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να διαφοροποιούνται από αυτά τα οποία υπάρχουν στο  tountasflowers.gr  και αυτό είναι δυνατόν να συμβεί εξαιτίας της μη διαθεσιμότητας αυτών λόγω εποχής, κυρίως στα λουλούδια και φυτά. Στην περίπτωση αυτή, το  tountasflowers.gr    δεσμεύεται  στην αντικατάσταση αυτών με άλλα είδη τα οποία θα είναι φυσικά ισόποσα & παρεμφερή με αυτά, αφού πρώτα θα έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail και έχουμε την συγκατάθεση σας.


Παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου


Στις παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου, το δελτίο αποστολής το οποίο συνοδεύει το προϊόν  θα υπογράψει ο παραλήπτης (και θα κρατήσει αντίγραφο βάσει νόμου) αναφέρει όλα τα στοιχεία της/του εντολέα και τα στοιχεία τιμολόγησης αλλά όχι την αξία της παραγγελίας


Η απόδειξη πληρωμής (ταμειακή απόδειξη ή τιμολόγιο) δεν αποστέλλεται με την παραγγελία καθώς γνωρίζουμε πως πρόκειται για δώρο.
Η απόδειξη πληρωμής (ταμειακή απόδειξη ή τιμολόγιο) αποστέλλεται με τη παραγγελία στην περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή (ή ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής αν ζητηθεί από εσάς 
Η απόδειξη πληρωμής (ταμειακή απόδειξη) κρατείται στο αρχείο μας και μπορεί να αποσταλεί σκαναρισμένη με email μετά από την εκδήλωση της επιθυμίας του εντολέα (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.Για μεγαλύτερα διαστήματα χρειάζονται 1-2 εργάσιμες για την ανεύρεση).